The significance of the Russian decision to move the humanitarian convoy into Novorussia

 

The significance of the Russian decision to move the humanitarian convoy into Novorussia

Semnificația decizia Rusiei de a muta convoi umanitar în Novorussia

 
Se pare că rușii au obosit de așteptare. Vă sugerez să tot analiza cu atenție declarația de Ministerul rus al Afacerilor Externe, am postat mai devreme. Acesta este un document interesant pentru că în afară de o explicație a deciziei Rusiei de a se muta, este, de asemenea, potențial, o apărare juridică sau o decizie rus fără precedent: a deschis încălca suveranitatea Ucrainei. Lasă-mă să-ți explic.

În primul rând, în cazul de Crimeea a fost, de asemenea, un “caz special”. Rusul a fost din punct de vedere prezente acolo și, în motivația rusă, toate “politicos bărbați înarmați în verde” a făcut a fost să protejeze populația locală pentru a face posibil pentru acesta din urmă de a-și exprima liber voința. Numai după ce că voința a fost exprimată a Rusiei sunt de acord să oficial re-integra Crimeea în Rusia. Deci, din punct de vedere legal rus, nici una dintre acțiunile ruse din Crimeea au inclus orice formă de încălcare a suveranității Ucrainei. Știu, cel mai vestic analist nu vor fi de acord, dar care este poziția oficială rusă. Și poziții oficiale sunt importante pentru că ele constituie baza pentru un argument legal.

În al doilea rând, ajutorul pe care Rusia a fost trimiterea la Novorussia a fost exclusiv sub acoperire. Operațiuni sub acoperire, indiferent de amploarea lor, nu constituie baza pentru o poziție juridică. Poziția oficială a Moscovei a fost că nu numai era acolo nici un ajutor militar pentru Novorussia, dar chiar și atunci când Ukie obuze de artilerie au aterizat în interiorul Rusia a autoriza Kremlin orice represalii, din nou în (oficial), respect pentru suveranitatea națională ucraineană.

De data aceasta, cu toate acestea, nu există nicio îndoială că rușii au în mod deliberat și în mod oficial a ales să ignore Kiev și pentru a muta în. Acum, de fapt, în realitate, aceasta este în mod clar logic, politic și moral lucru bun. Dar, din punct de vedere juridic, acest lucru în mod clar o încălcare a suveranității Ucrainei. Din punct de vedere juridic, a Ukies avut dreptul de a păstra convoi rusesc la frontiera cu încă 10.000 de ani, dacă au vrut și Rusia nu au dreptul legal de a muta pur și simplu. Ce sa întâmplat în această dimineață aparent este că oficialii Ukie chiar nu-l deranja apar, astfel Kremlinul a spus doar “uita-l!” și a ordonat camioanele în.

Nu numai că rușii se deplaseze în, dar au făcut-o fără CICR ​​a cărei personal a refuzat să meargă din cauza lipsei de garanții de securitate de la Kiev. Răspunsul rus la care lipsa de garanții de securitate a fost o) de a comanda acest convoi neînarmat și b) să precizeze în mod clar în declarația oficială:

Ne avertizează împotriva oricărei încercări de a contracara această misiune pur umanitara, care a avut o lungă perioadă de timp pentru a pregăti în condiții de deplină transparență și cooperare cu partea ucraineană și CICR. Cei care sunt gata să-și continue sacrifica vieți omenești pentru propriile ambiții și proiecte geopolitice și care sunt nepoliticos călcând pe normele și principiile dreptului umanitar internațional își va asuma întreaga responsabilitate pentru posibilele consecințe ale provocări împotriva convoiului de ajutor umanitar.

Din nou, de la un punct de vedere logic, politic sau moral, acest lucru este destul de auto-evidente, dar de la un punct de vedere juridic aceasta este o amenințare de a folosi forța (” întreaga responsabilitate pentru posibilele consecințe “ ), în interiorul teritoriului suveran de presupus . Ucraina

SUA și agent principal în Kiev, Nalivaichenko, a înțeles imediat și în mod corect pericolul: nu numai că acest convoi aduce ajutor umanitar atat de necesare pentru Lugansk, a oferit, de asemenea, un fantastic “capac” politic și juridic pentru viitoare acțiuni rusești în interiorul Novorussia.Și prin “actiuni” nu mă refer neapărat acțiuni militare, deși care este acum în mod clar și oficial posibil. Vreau să spun, de asemenea, acțiuni în justiție, cum ar fi recunoașterea Novorussia. Din punctul lor de vedere, Obama, Poroșenko, Nalivaichenko sunt absolut corect să fie furios, pentru că eu voi pariu că calendarul, contextul și modul în care Rusia sa mutat în Novorussia nu va duce la sancțiuni suplimentare sau consecințe politice. Rusia acum a declarat oficial suveranitatea națională Ukie ca “peste” si UE, probabil, nu va face nimic semnificativ despre asta.

Asta, în sine, este un coșmar pentru Unchiul Sam.

Mai mult decât atât, mă aștept ca rusul să acționeze cu o mare de reținere. Ar fi stupid pentru ei de a spune “bine, acum că am încălcat integritatea teritorială a Ucrainei și a ignorat suveranitatea sa putem bombarda precum și forțele juntei și pentru a muta trupele noastre în”. Sunt destul de sigur că ei nu vor face asta. Cu toate acestea. Pentru partea rusă, cel mai bun lucru de făcut acum este să așteptăm. În primul rând, convoiul va ajuta cu adevărat. În al doilea rând, ea va deveni o durere de cap pentru Ukies (bombardarea această transmite nu ar arata foarte bine). În al treilea rând, acest convoi va cumpăra suficient timp pentru ca situația să devină mult mai clară. Ce sunt eu referindu-se la aici?

Planul Ukie a fost de a prezenta unele majore “victorie” pentru duminică 24, atunci când au de gând o paradă victorie în Kiev, pentru a sărbători Ziua Independenței (Da, SUA-controlate și nazist-administrat “Banderastan “va sărbători de” independență “… aceasta este atât de trist și hilar).În schimb, ceea ce ei au o dungă lungă de * foarte * infrangeri urât în ultimele 5-6 zile sau cam asa ceva. Prin toate conturile, de Ukies sunt obtinerea măcelăriți și, pentru prima dată, chiar împins înapoi (în cazul în care numai la nivel tactic). Asta convoi în Luganks va adăuga o înțepătură simbolic “f ** k tine!” a juntei din Kiev. Acesta va exacerba, de asemenea, tensiunile dintre clica de guvernământ la putere, sectorul din dreapta și Dmitri Iarosh și mișcarea de protest în creștere în vestul Ucrainei.

Linia de fund: aceasta este o mișcare riscantă, fără îndoială, probabil adus de conștientizarea faptului că cu apa se scurge în Luganks Putin a trebuit să acționeze. Totuși, este de asemenea o mișcare absolut genial , care va crea o durere de cap masiv pentru SUA și marionetele sale naziste din Kiev.

dunărean

PS: Am auzit ieri seară că Olanda a anunțat oficial că nu va elibera Informație completă a datelor de zbor și înregistrare voce de MH17. Astfel, Olanda a devenit acum un complice oficial de mușamalizarea acestui SUA operație false-flag și la uciderea a pasagerilor de MH17. Acest lucru este absolut scandalos și eu dezgustător și vă speranța că guvernul malaezian nu va permite acest lucru. În ceea ce privește Kiev, care este, de asemenea, sta pe înregistrarea comunicărilor între Kiev ATC și MH17. În cele din urmă, Statele Unite ale Americii le are pe toate prin intermediul semnalelor proprii de capacitățile sale de informații. Deci, ei cu toții și toate sunt acoperirea. În aceste condiții, poate cineva mai serios îndoială “, care-l face”?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s