Hitler un trădător? Mărturii ale colaboratorilor săi apropiați

Hitler un trădător? Mărturia a colaboratorilor săi apropiați

hitlerbook.jpg

( Hitler Cartea a fost pregătit pentru Stalin în 1946 și se bazează pe mărturia
a adjuvanți personal al lui Hitler, Heinz Linge ofițeri SS, la stânga, și Otto Gunsche, dreapta.)

Hitler a acționat ca singura lui dușman era URSS,
mai bine să cruțe Anglia și perpetua o șaradă care a dus
la genocidul de aproape 60 de milioane de non-evrei.

 

Prin Henry Makow Ph.D

După cum cititorii mei știu, cred că Hitler și Bormann au fost agenți Iluminați , care în mod deliberat sabotat efortul de război nazist, în scopul de a distruge rezistenta german a Illuminati evreiesc tiranie lume.

Acesta a fost cunoscut faptul că bancherii evrei controlat SUA, Anglia și URSS. Cu toate acestea, Hitler a acționat ca URSS a fost singurul inamic, mai bine să perpetueze o șaradă care a dus la genocidul de aproape 60 de milioane de non-evrei. Ora și din nou, Hitler sa folosit de Rusia ca un pretext pentru a cruța Anglia, care este sediul central bancher.

Ori de câte ori am studiu WW2, ma uit la noi dovezi care să susțină sau să discrediteze această teză. Hitler Cartea (John Murray, 2005) conține atât. Mă ocup eu de documentele justificative primul:

1 Gibraltar. Daca Hitler ar serioase despre câștigarea războiului, el ar fi luat Gibraltar și a blocat intrarea în Marea Mediterană. Gibraltar Strâmtoarea sunt doar nouă km lățime, jumătate din gama de arme navale germane. De asemenea, el ar fi putut stabilit baze pe malul de sud, un protectorat spaniol. Spaniolă dictator Franco nu s-ar fi câștigat războiul civil din Spania, fără ajutor nazist și a fost în datoriei lui Hitler.

Hitler sa întâlnit cu Franco 23 octombrie 1940, pentru a discuta participarea spaniolă în război. German Major General a avut un plan de numele de cod Isabella / Felix pentru cucerirea Gibraltarului, la începutul 1941, dar Hitler rupt-o spunând că a “făcut până mintea lui de a invada Uniunea Sovietică, la prima ocazie.” El a făcut scuza penibilă că Germania ar fi trebuit să-și apere și să furnizeze Spania dacă ea a intrat în război. “Hitler a avut in mod clar nu mai mult interes în deschiderea unui nou teatru în Peninsula Iberică.” (P.66.)

Acest lucru este mai mult o dovadă că al doilea război mondial a fost o șaradă. Apărarea și furnizarea de Norvegia nu a împiedicat pe Hitler pentru invadarea acestei țări.

Bundesarchiv_Bild_183-J28589, _Kriegsgefangene_amerikanische_Soldaten.jpg(Stânga, prizonierii americani de război luate în timpul Ardennes ofensiv.) 

2 Bătălia de la Bulge. În decembrie 1944 Hitler a încercat să inverseze averi sale prin lansarea unui atac surpriză în Occident drept scop capturarea Anvers, portul care a furnizat trupelor aliate. Ca adjuvanți lui Hitler se spune, această ofensivă a fost pe punctul de succes, atunci când generalul Guderian a venit la HQ și a avertizat că un atac rus a fost iminent. După ce mizează totul pe Ardeni (Bulge) gambit,
Hitler a urmat sfatul lui Bormann și a trimis în centrul de forțele sale spre est. Hitler a spus Gunsche: “Spune-i
[comandant frontul de apus, Sepp] Dietrich el trebuie să se retragă diviziile sale din față două la un moment dat Spune-i că am decis să arunce întreaga armată la frontul de est. “. (175)

“A fost ca și cum [comandant frontul de vest, Sepp] Dietrich a fost lovit de fulger. Totul era gata pentru a forța o trecere de Maas … unitati Skorzeny lui a cauzat deja panica în spatele liniilor și se apropiau deja podurile de pe Maas : Fuhrerul trebuie să fie clar despre un singur lucru, “Dietrich a continuat. “În cazul în care armata este retrage, apoi drumul este deschis pentru americani britanici și pentru a ajunge la Rin.” (P.176)   

Până în momentul Gunsche-am întors la Cartierul General de la a vedea Dietrich, Hitler a decamped deja la Berlin. Pierderile germane numerotate 15652 ucis, 41600 răniți, și 27582 capturat / lipsește. Totul pentru nimic. Ar oricine, dar un trădător lansa o ofensivă de o asemenea amploare și apoi fixați-l pe punctul de victorie?

Despre 610,000 forțele americane s-au implicat în lupta, cu 89.000 de victime, printre care 19.000 de ucis. Acesta a fost cel mai mare și cel mai sângeros lupta luptat de Statele Unite în al doilea război mondial.  

Potrivit celor doi adjuvanți, cu excepția pentru această luptă, și rezistența inițială după Normandia, Aliații au luat Franța și Belgia , fără nici o opoziție reală . “Wehrmacht-au retras în spatele liniei Siegfried, lupta ciocniri usoare de-a lungul drum. Aproape fără rezistență, trupele anglo-americane au ocupat Franța și Belgia.” (P.171)

Cu toate acestea ei fac corecte două mituri populare despre Normandia. Se spune ca Hitler a fost, de fapt, trezit în dimineața zilei de 06 iunie 1944 și nu au voie să doarmă în. Locația Normandia a fost anticipat corect și diviziile de tancuri au fost mutate acolo. În ciuda acestui fapt, Hitler concentrat energiile pe Frontul de Est, în cazul în care situația a fost mult mai gravă, iar aliații au permis să avanseze. (P. 149) 

Goering.jpg3. Nu sunt sac GOERING- În toamna anului 1944, generalul-maior al Forțelor Aeriene, Peltz, care a poruncit escadrile de bombardiere germane în Occident “, a cerut ca Goering fi înlocuit pe motive de incompetență.” El a fost susținut de mai mulți ofițeri Luftwaffe aproape de atât Goering și Hitler.

Hitler waffled și nu a reușit să acționeze. Nerespectarea în aer a fost un factor major în înfrângerea naziștilor. (P.251) 4. Imposibilitatea de a Suport Rommel – “Rommel a spus lui Hitler că ar fără îndoială, au fost capabili de a avansa la Alexandria a lui Hitler l-au trimis întăriri promise. ” Din nou, Hitler sa folosit de necesitatea de a contracara Rusia ca scuza lui. (P. 103) 

HITLER actor?

Pe de altă parte, Hitler nu sa comportat ca un trădător. Linge și Gunsche oferi un portret aproape de zi cu zi a activităților lui Hitler. Ceea ce rezultă este un om în sănătate în declin, pompat în sus de amfetamine, disperat să salveze un efort de război în lipsa. Infrangeri l-au aruncat în accese de furie. El a epuizat-și tras generalii săi. Unul a avut un atac de cord în prezența lui.

În cazul în care Hitler a fost un trădător, el a fost un actor desăvârșit. De exemplu, el a pretins că Rudolf Hess a acționat fără știrea lui. El ranted și au luat cu asalt și au susținut Hess a fost nebun. De fapt, Hitler Cartea confirmă faptul că Hess era un emisar de pace care acționează cu aprobarea lui Hitler. (P.70-71)
A se vedea, de asemenea, Makow- Oare Hitler Betray Rudolf Hess (și Germania?)

Nu există o altă posibilitate însă. Hitler ar fi fost o personalitate multiplă. În cartea sa, Hitler a fost un agent britanic, Greg Hallett spune Hitler a petrecut februarie-noiembrie 1912 a fost spălat creierul și instruiți la Militar Psych-Ops Scoala Britanica război la Tavistock în Devon și în Irlanda. “Mașini de război au nevoie de război și [asta înseamnă că au nevoie de] finantat, antrenat și susținut agenți dubli pentru a fi patsies lor, marionetele lor și dușmanii lor marionete,” Hallett scrie (38).

Sora-in-lege descrie pe Hitler ca fiind complet pierdut atunci când a ajuns la bagaj mai puțin ei Liverpool acasă. “Am avut o idee el a fost bolnav, culoarea lui a fost atât de rău și ochii lui părea atât de ciudat”, a scris ea. “El a fost mereu citit, nu cărți, broșuri mici tipărită în limba germană. Nu știu ce era în ei, nici chiar în cazul în care au venit de la.” (Pp. 29,35) Hallett spune acestea au fost manuale de instruire Tavistock.

Tehnici de spălare a creierului Illuminati ar explica de ce politicienii noștri sunt capabili să înșele și să ne trădeze fără scrupule.

CONCLUZIE

Nu există nici o modalitate naziștii ar fi putut veni la putere fără complicitate evreiască Illuminati. Cincizeci de ani înainte, în 1882, liderii creștini a recunoscut că controlul evreiesc din Germania a fost de netrecut.

Nazist anti semitismul deghizat adevărat sponsorizarea lui Hitler și orientate evrei non-sioniști care au nevoie să fie recuperat pentru supremație evreiesc Illuminati de a fi traume spalati pe creier și expediate în Israel.

În protocoalele , autorul spune semitismul anti este folosit cu consimțământul lor de a gestiona lor “frați mai mici.” În cazul naziștilor, acesta a fost, de asemenea, folosite pentru a provoca un război mondial pentru a spori averea și puterea lor, degrada și demoraliza rasa umană, și precipita genocidul de aproape 60 de milioane de non-evrei, inclusiv aproape șase milioane de nazist “semiți anti . “

Războaie mondiale sunt prea importante pentru a fi lăsate la voia întâmplării. Hitler a fost un agent Illuminati.

—— Related-

David Richards- Opt Indicatii Illuminati Orchestrated WW2
Makow- Sunt războaie mondiale orchestrate?

 

Leave a comment